Заклетият пушач, евродепутатът от ВМРО Андрей Слабаков, не остава равнодушен

...
 Заклетият пушач, евродепутатът от ВМРО Андрей Слабаков, не остава равнодушен
Коментари Харесай

Слабаков с допълна оферта към непушачите

 

Заклетият пушач, евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Андрей Слабаков, не остава безучастен към новия законопроект, който в четвъртък сътрудниците му внесоха в Народното събрание, с цел да поощрят непушачите на работните места. Предложението е те да имат два дни повече заплатен отпуск през годината, тъй като са ощетени за времето, в което пушачите бягат на открито за цигара.

„ Във екстаз съм от предлагането на Вътрешна македонска революционна организация. Непушачите са извънредно нежни и раними създания. Два дни са им малко. Те се изтощават от мислят по какъв начин да живеят здравословно ”, съобщи евродепутатът Андрей Слабаков.

Той съобщи, че желае да добави офертата към тях като ще приказва с сътрудниците си да могат се пенсионират по-рано. „ Готови сме да работим още за непушачите. Даже считам, че би трябвало да се пенсионират на 40-годишна възраст, дори преди миньорите, защото са доста изморени да наблюдават какъв брой време пушачите изкарват на открито да си дърпат от цигарите.  Представете си какъв брой книги за здравословен живот са изчели, това също уморява “, съобщи евродепутатът.

„ Очевидно извънредно доста ги тровим, пречим им и те заслужават своята отмора ”, сподели ехидно Слабаков.

После мина към сериозните тематики като сподели, че във връзка с пакета „ Мобилност ” „ се стараем да омекотим тази безумна мярка “.

Това, че не е еко да се връщат всички камиони на всеки 20 дни, е явно. Това е тотално антизелено. Не знам за какво това се натрапва като някаква доста приятна мярка, добави евродепутатът. Той разяснява и Автомагистрала „ Струма ”, за която България изтегли апликационната си форма.

„ Така наречените еколози, а за мен са отровно зелени същества, които популяризират погрешни клюки. Просто ще се забави строителството. България няма да изгуби нищо. Около края на 2026 година България ще има тази автомагистрала „ Струма ”, сигурен е Слабаков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР